| Najljepsi ljubavni stihovi | |
|
+8draganva jednažena misterNO Lexi oki Berija Palma Marina 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
oki
Broj poruka : 3728 Godina : 52 Datum upisa : 31.01.2007
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Sre Feb 28, 2007 9:05 am | |
| DUSA TI JE BILA Dusa ti je bila otvorena, svetla tako da ne mogoh nikad u nju uci. Okusah precice uzane, prolaze strme i opasne... A tvojoj se dusi pristupiti moglo putevima sirokim. Spremih lestve vitke zidine visoke sanjah kako prece pristup tvojoj dusi-, ali tvoja dusa bese bez straze, zidova i plota. Trazio sam k tebi uska vrata duse, al' dusa ti bese slobodna toliko da nikakvih vrata na njoj nije bilo. Gde je pocinjala? Svrsavala gde je? I ostadoh tako zauvek sedeci tu, na zagonetnom pragu tvoje duse. Perdo Salinas | |
|
| |
Marina
Broj poruka : 261 Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Sub Mar 03, 2007 3:23 am | |
| Nikad me nemoj uciti Kuda ti usne prijaju
I koliko vlazan jezik Godi tvojim bedrima
Mozda zaboravis dusu Negdje na mom stomaku Ili ti srce ostane U mojim njedrima.... | |
|
| |
Lexi
Broj poruka : 195 Godina : 52 Datum upisa : 01.03.2007
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 6:34 am | |
| DUSA Ja sam samo jedna samotna dusa, sto poljima tuge luta... Umesto odela, tugu je obukla, lazne osmehe k'o kaput na se natukla... I pati...Pati... Sada sam kao pola lica tuga pola lica sreca.... I niko nikada nece znati sta ta dusa stvarno oseca... Samo za NJEGA... A za razliku od ostalih, ili bar vecine vas, ovo su moji stihovi... Sto naravno ne umanjuje ni najmanje lepotu goreprocitanih stihova, cak naprotiv, uzivala sam veoma u njima.
| |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 6:46 am | |
| Da ne bih bila preterano narcisoidna,evo malo Charlesa Bukowskog... There are worse things than being alone but it often takes decades to realize this and most often when you do it's too late and there's nothing worse then too late... | |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 6:50 am | |
| Za one koji bi da pisu... Pisala bih ti, ali nemam misli... Pisala bih ti, ali nemam ruku... Pisala bih ti, ali nemam ociju... Pisala bih ti, ali nema kog da procita... Pisala bih ti, ali nema odgovora...
| |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 6:58 am | |
| ZADNJI PUT Moji su snovi umrli davno i sve moje uzaludne nade pokopane su sa njima, moje suze su otisle bespucima, prijatelji presli neprijateljima. Dusa moja nema mira i u sopstvenom paklu ona pociva... Tuga mi je ime, a bol prezime, to sam JA... Tuzna dusa tebe doziva, odjek nemog glasa ne postoji, misli moje zastale u vremenu... I nebo nocas place sa mnom... Mrtve daljine gledaju svojim bezivotnim ocima, tamo gde je nekada bila glad... Ceznja je nepoznat opis umornom srcu, kao luka u magli u koju je trebao da uplovi brod posle mnogih bura... Zaborav, jedina zatrazena molba Bogu... Pa ako neko ima neki komentar, slobodno neka izvoli, ponekada i kritike mogu biti konstruktivne...
| |
|
| |
Palma Mod.Tim
Broj poruka : 1582 Datum upisa : 30.01.2007
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 7:26 am | |
| Lexi, tvoja pesma? | |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 7:58 am | |
| Da, moje su, sve osim naravno Carlsa Bukovskog. | |
|
| |
Palma Mod.Tim
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 9:35 am | |
| Lexi, malo sam bila površna ... pročitah samo pesmu na ovoj strani , al' sada isčitah i ostale. Lepo te je čitati. | |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 12:10 pm | |
| Sve je ok, ne tangiraj se za povrsnost, nije to ponekad ni tako lose:) hvala ti uostalom za lepo misljenje.Drago mi je da me je lepo citati, mada ja za sebe cesto mislim da sam u pesmama prilicno mracna...A opet uvek ima u njima tracak nade, makar onako izmedju redova... | |
|
| |
Palma Mod.Tim
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 12:23 pm | |
| Tvojim pesmama provejava tuga, razočarenje, suze, ... - Citat :
- Tuga mi je ime, a bol prezime, to sam JA...
Tuzna dusa tebe doziva, odjek nemog glasa ne postoji, misli moje zastale u vremenu... I nebo nocas place sa mnom... ali i nada: - Citat :
- Zaborav,
jedina zatrazena molba Bogu... | |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 12:26 pm | |
| Da,potpuno si u pravu, ne bezim od toga da su pune bola i razocarenja i suza... Svaku svoju bol sam otplakala kroz pesme... Jer inace tesko placem... | |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 12:30 pm | |
| A i principu sve sto pisem je tako obradjeno da moze da bude po jedna mala prica ili pesma... Danas sam momku napisala da ga zelim, ali ne na ordinaran nacin... | |
|
| |
Marina
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 3:13 pm | |
| Nocas htjedoh biti sjenka, tiha i prozirna da me ne vidis ali da cujes kad te dozivam
Nocas htjedoh biti svijetlost obojeno ljubavlju da te obasjam i da se smjestim na tvom ramenu
Nocas htjedoh biti zrak da me udahnes da ti svjezinom izmamim osmijeh kada ustanes
Nocas htjedoh biti san da me zapamtis i da ti se ostvarim kad se probudis | |
|
| |
Marina
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 3:14 pm | |
| 17-01-04, 17:50 Dodji Nazdravimo,najdrazi Pravi mi drustvo veceras Dodji ! Sjedni kraj mene I ponesi svoju casu Skupit cemo suze Nase suze Nek se pretvore u vino Jer veceras se zelim napiti Napiti od tuge... | |
|
| |
Marina
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Uto Mar 06, 2007 3:15 pm | |
| Ti se cudis .. sto me opet vidis.. Sa suzama .. na umornom licu.. Odavno se mi.. vidjeli nismo.. Ali ti si jos u mome srcu..
OPROSTI STO TI SMETAM.. U ovoj gluvoj noci.. Zelim da te vidim samo.. Pa cu svojim putem poci..
Nisi mi se promijenio mnogo.. Jos na licu.. Blista ti ljepota.. Zao mi je.. Sto prije nisam mogla.. Da se vratim.. Prico mog zivota..
OPROSTI STO TI SMETAM.. ..
Idem dalje.. Put nemira svoga.. Mozda vise.. Necu da navratim.. Kad sam bila.. zelja srca tvoga.. Ljubav nisam.. Umjela da shvatim..
OPROSTI STO TI SMETAM.. | |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Sre Mar 07, 2007 1:46 am | |
| Divni su ti stihovi Marina.Pises na drugaciji nacin od mene, sto je i normalno, svako ima svoj stil koji obogacuje vremenom, a tvoj mi se veoma svidja mogu ti reci... Mogla bi se ova tema prosiriti, jer smatram da je zaista premalo iskoriscena...Pozdrav Marini:D | |
|
| |
Palma Mod.Tim
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Sre Mar 07, 2007 2:51 am | |
| Marina, da li su ovo tvoji stihovi? | |
|
| |
misterNO Admin
Broj poruka : 822 Lokacija : Valjevo Datum upisa : 30.01.2007
| |
| |
Berija
Broj poruka : 673 Datum upisa : 30.01.2007
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Sre Mar 07, 2007 7:27 am | |
| - Marina ::
- Ti se cudis ..
sto me opet vidis.. Sa suzama .. na umornom licu.. Odavno se mi.. vidjeli nismo.. Ali ti si jos u mome srcu..
OPROSTI STO TI SMETAM.. U ovoj gluvoj noci.. Zelim da te vidim samo.. Pa cu svojim putem poci..
Nisi mi se promijenio mnogo.. Jos na licu.. Blista ti ljepota.. Zao mi je.. Sto prije nisam mogla.. Da se vratim.. Prico mog zivota..
OPROSTI STO TI SMETAM.. ..
Idem dalje.. Put nemira svoga.. Mozda vise.. Necu da navratim.. Kad sam bila.. zelja srca tvoga.. Ljubav nisam.. Umjela da shvatim..
OPROSTI STO TI SMETAM.. Ovu pesmu peva Dragana Mirković, koliko ja znam... | |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Sre Mar 07, 2007 11:58 am | |
| Pojma nemam, ne slusam 'narodnjake'...Bez uvrede...Nemam nista protiv njih,ali nisu prigodni mome uhu... | |
|
| |
Marina
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Čet Mar 08, 2007 4:22 am | |
| - Lexi ::
- Divni su ti stihovi Marina.Pises na drugaciji nacin od mene, sto je i normalno, svako ima svoj stil koji obogacuje vremenom, a tvoj mi se veoma svidja mogu ti reci...
Mogla bi se ova tema prosiriti, jer smatram da je zaista premalo iskoriscena...Pozdrav Marini:D Pozdrav i tebi Lexi.Ne, ovo nisu moji stihovi.Istina, ponekad, ali vrlo rijetko, napisem po neki mali stih,za svoju dusu. Mislim da se u svakome od nas krije ono nesto posebno,a u odabiru poezije to izlazi na povrsinu. Nastavi pisati , svidjaju mi se tvoji stihovi. Moguca su prosirenja, zasto ne, ovo je neiscrpna tema. Daj nam ideju. | |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Čet Mar 08, 2007 2:05 pm | |
| Daljine me vuku kroz san i javu, negde daleko, gde cekas me ti. Ceznja je ime tvoje Dusa prezime... Ljubav tvoj nadimak... Iza tvojih ociju krije se riznica tajni mozda slatkih, mozda gorkih... Volim oci tvoje i um raspevani, volim te celog takvog kakav jesi... Mojoj jedinoj ljubavi,, | |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Čet Mar 08, 2007 2:08 pm | |
| Pitao si jednom koliko te volim. Da li je ovo deo odgovora na tvoje pitanje? Ti si moje utociste, moja nada. Moj beg Od bezuslovnog pada. Ti si moje srce od stakla, koje zla ljudska ruka nije takla. Ti si nagovestaj srece, nesto lepo sto niko u meni nikada ubiti nece....
| |
|
| |
Lexi
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi Čet Mar 08, 2007 2:10 pm | |
| Nsmej me, molim te? Izgubila sam osmeh s lica, a dobila oci pune suza koje krijem od sveta... Nasmej me, molim te? Isteraj tugu iz mog srca i vrati odsjaj srece u moje ogledalo... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najljepsi ljubavni stihovi | |
| |
|
| |
| Najljepsi ljubavni stihovi | |
|