Složna Braća Indeks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Složna Braća Indeks

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  Video igreVideo igre  

Srodne duše

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Palma
Mod.Tim
Palma

Broj poruka : 1582
Datum upisa : 30.01.2007

Srodne duše Empty
PočaljiNaslov: Srodne duše   Srodne duše Icon_minitimeČet Mar 15, 2007 2:11 am

"Kada čovek dublje zagleda u dušu sveta lako shvati da na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo to nasred neke pustinje ili nasred nekog velikog grada... I kada se te osobe sretnu i njihovi pogledi se ukrste, sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj... i samo postoji taj trenutak...’’

Reče P.Koeljo, a šta vi mislite o srodnim dušama? Postoje li? Da se nađoste sa njom?
Nazad na vrh Ići dole
oki

oki

Broj poruka : 3728
Godina : 52
Datum upisa : 31.01.2007

Srodne duše Empty
PočaljiNaslov: Re: Srodne duše   Srodne duše Icon_minitimeNed Mar 18, 2007 1:30 pm

Nije sreca pronaci nekoga,
sreca je pronaci onu jedinu pravu polovinu,
koja negde ceka svakog od nas,
bez koje ponekad provedemo citav zivot,
Ne Ziveci!!!!

p.s. ljudi ako ste pronasli svoju pravu polovinu, smatrajte se velikim srecnicima!!!!
Nazad na vrh Ići dole
oki

oki

Srodne duše Empty
PočaljiNaslov: Re: Srodne duše   Srodne duše Icon_minitimeSre Jul 04, 2007 11:26 am

A kako biti 100% siguran da je to baš ONA srodna duša? Neutral Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Tefnut

Tefnut

Ženski
Broj poruka : 435
Datum upisa : 11.07.2007

Srodne duše Empty
PočaljiNaslov: Re: Srodne duše   Srodne duše Icon_minitimeČet Jul 12, 2007 10:51 pm

Palma ::
"Kada čovek dublje zagleda u dušu sveta lako shvati da na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo to nasred neke pustinje ili nasred nekog velikog grada... I kada se te osobe sretnu i njihovi pogledi se ukrste, sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj... i samo postoji taj trenutak...’’

Reče P.Koeljo, a šta vi mislite o srodnim dušama? Postoje li? Da se nađoste sa njom?

eee.dragi Koeljo...hmm...da,mislim da zaista postoji srodna dusa iliti "druga polovina jabuke"..samo treba znati..gledati srcem i cekati...biti strpljiv..secate se Lisice i Malog Princa-Nauci gledati srcem..to je ono pravo..i jeste tako - srce ce je prepoznati,samo ga pustite i verujte mu...
ja jesam nasla ali kasno..i on i ja smo..pozurili i zakucali se u "stative."..on na svojoj jos visi..a ja ..sad vise nista..sad samo uzivam u zivotu..Smile
Nazad na vrh Ići dole
oki

oki

Srodne duše Empty
PočaljiNaslov: Re: Srodne duše   Srodne duše Icon_minitimeNed Sep 23, 2007 1:24 am

Sedimo u polumraku moje sobe.
Ćutimo.
Pravi razgovor je to.
Ne vidimo se, jer se ne gledamo, pa ne znam što ovog momenta čini, no osećam njeno prisustvo.
Prožimamo se sličnošću, preplićemo se različitošću.
Razumemo se, no još je bitnije da se shvatamo.
Zupčanici nam "seli" kako treba, pa predu finu mehaniku.
Mir vlada.
Mir ispunjen spoznajom i osećajima.
Nema tu mesta praznini.
Reakcije na vanjske podražaje, simultane su nam. Iako različite, nadopunjavaju se i bez dogovora.
Njene kretnje mi izgledaju kao da su moje, kao da upravljam njima.
Složili smo se.
Zajedno smo jedno.

Srodne duše?

Koliko dugo?
Nije bitno.
Vreme je za nas, već odavno, prestalo postojati.
Nazad na vrh Ići dole
oki

oki

Srodne duše Empty
PočaljiNaslov: Re: Srodne duše   Srodne duše Icon_minitimeNed Sep 23, 2007 1:26 am

Ljudi su kao andjeli ali samo sa jednim krilom, kada nadju svoju srodnu dusu, nadju i to drugo krilo koje im fali i tako zajedno uzlete i vrate se u raj.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

Broj poruka : 1812
Datum upisa : 07.04.2007

Srodne duše Empty
PočaljiNaslov: Re: Srodne duše   Srodne duše Icon_minitimeNed Sep 23, 2007 8:25 am

Tako je oki dušo al to je vrlo teške, ponekad ostane čovek i bez onog drugog krila pa padne:cry:

uvek vredi pokušati:h015:
Nazad na vrh Ići dole
oki

oki

Srodne duše Empty
PočaljiNaslov: Re: Srodne duše   Srodne duše Icon_minitimePet Okt 05, 2007 8:21 pm

ponekad ostane čovek i bez onog drugog krila pa padne:cry:

Crying or Very sad Crying or Very sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Srodne duše Empty
PočaljiNaslov: Re: Srodne duše   Srodne duše Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Srodne duše
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Složna Braća Indeks :: OPUŠTENE PRIČE :: MUŠKO-ŽENSKA ŠAPUTANJA-