Složna Braća Indeks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Složna Braća Indeks

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  Video igreVideo igre  

INTERNET POZNANSTVA

Ići dole 
+4
Marina
maserka
Br-1
jednažena
8 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
AutorPoruka
jednažena

jednažena

Broj poruka : 1812
Datum upisa : 07.04.2007

INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePet Apr 13, 2007 2:54 am

znaš gde.......
baš u onom kafiću gde smo neki dan ja i ti popili kafu zzzzzz
Nazad na vrh Ići dole
Lexi

Lexi

Ženski
Broj poruka : 195
Godina : 52
Datum upisa : 01.03.2007

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePet Apr 13, 2007 3:48 am

INTERNET POZNANSTVA - Page 2 763808 Ono sto smatram kvalitetnim uvek podrzavam i prenosim svoja iskustva na tu temu drugima rado. Samo napred draga moja jednazena! napred Moje jedno takvo prijateljstvo se pretvorilo u veliku obostranu ljubav... Nadam se da ce dobri bog cuti nasa srca i uslisiti nase molitve i zelje... INTERNET POZNANSTVA - Page 2 796494 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 402331 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 955890 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 955890 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 955890 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 555517 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 339700 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 396698 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 396698 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 396698 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 396698 Od srca i tebi zelim da budes sretna ovoliko barem koliko sam ja sada, ako ne i vise!

Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

Broj poruka : 333
Godina : 61
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePet Apr 13, 2007 4:34 am

Svaka cast zenama, koji ne obaraju oci pred sudbinom.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePet Apr 13, 2007 6:33 am

Ma lexi ti si jedna dobra duša INTERNET POZNANSTVA - Page 2 402331

Ne znam kako drugi ne pišu niošta na ovu temu ,a verujem da svako od nas ima neko iskustvo sa net poznanstvom......

A beli zeko mi nešto škrtari sa rečima,
ova izreka mu ej baš na mestu,al' ja bih da nam priča o net poznanstvu uh
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePet Apr 13, 2007 10:20 am

e pa jedna zeno necu da pricam ,ja hocu vas da citam i onda razmisljam.
hajde bicu iskren reci cu vam ,moje iskustvo na netu je ogromno,na nekoliko sam malih i jednom velikom forumu.iskreno tamo sam mladic koga cure ispod 30 obozavaju i luduju zamnom,a posebno ih privlaci moja slika(koja nije moja),ali cure zeljne ljubavi ne primjecuju to.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePet Apr 13, 2007 10:36 am

Br-1 ::
e pa jedna zeno necu da pricam ,ja hocu vas da citam i onda razmisljam.
hajde bicu iskren reci cu vam ,moje iskustvo na netu je ogromno,na nekoliko sam malih i jednom velikom forumu.iskreno tamo sam mladic koga cure ispod 30 obozavaju i luduju zamnom,a posebno ih privlaci moja slika(koja nije moja),ali cure zeljne ljubavi ne primjecuju to.

e pa zeko slatki,to govoriš o virtualnom poznanstvu,hajd ti nama reci o nekom susretu sa osobaom sa neta Wink
eto vidiš,ti si tamo mladić i kako bih ti sutra pristao ne susret sa tom nekom devojkom Question dobro neću biti naivna znam da ima na netu svašta,
al' za neko iskreno druženje su ipak potrebni tačniji podaci da posle ne dolazi do razočarenja,dobro to tako malo zezancije to se i tako ne računa hahaha,
ma opasan si ti,samo si tajanstven Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePet Apr 13, 2007 11:43 am

Znas jednazeno gdje su potrebne ruke, rijeci su suvisne.
Ma,nisam tajanstven,vec onakav,kakav sam.
ehh,imao sam vise susreta sa poznanicama sa neta,uuuuhhhhh,kakva radost ,boze sacuvaj razocarenja.to se meni ne desava.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimeSub Apr 14, 2007 12:17 am

Znas jednazeno gdje su potrebne ruke, rijeci su suvisne.
Ma,nisam tajanstven,vec onakav,kakav sam.
ehh,imao sam vise susreta sa poznanicama sa neta,uuuuhhhhh,kakva radost ,boze sacuvaj razocarenja.to se meni ne desava.

hahaha naravno ako je na dohvat ruke,a šta ako nije Razz
a tako znači imaš baš lepo iskustvo sa poznanicama sa neta,
baš mi je drago Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimeSub Apr 14, 2007 8:21 am

zato net dobro dodje..
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimeNed Apr 15, 2007 2:20 am

zato net dobro dodje..

e vala baš dođe kompjuter
a kako bi ja tebe upoznala da nema neta Wink
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimeNed Apr 15, 2007 2:43 pm

i ja se isto pitam????
ma,sreli ni se mi opet negde ,nesto nas vuce jedno drugom zar ne???
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimeNed Apr 15, 2007 3:16 pm

Sklapanje poznanstava, prijateljstva i ljubavi on-line...
Na Internetu se osoba prvo upoznaje iznutra, karakterno, a u stvarnosti je obrnuto. Prvo nas privuce njen izgled.

U to da je svijet prerastao u globalno selo gotovo vise niko ne sumnja. Internet je svojim nebrojenim interaktivnim mogucnostima postao i mjesto gdje se stjecu nova poznanstva, prijateljstva, pa i ljubavi. Svakim danom sve je vise sajtova za upoznavanje ljudi. Hiljade ljudi svakodnevno razgovara na nebrojenim forumima, u brojnim chat sobama u kojima se raspravlja o razlicitim temama.
Sati i sati provode se pred obicnim monitorom, makar i u samoci kutka vlastite sobe. Razmjenjuju se e-mailovi, e-razglednice sa srcima, ruzama i najromanticnijim ljubavnim porukama... Mnogi jos s` nevjericom gledaju na sve to pitajuci se nije li online romansa samo puko zavaravanje? Tko ce umjesto kafe s` prijateljem ili prijateljicom u omiljenom kaficu radije odabrati samocu u kutku vlastite sobe, odnosno "razgovor" s nekim za koga i ne zna kako izgleda? Pitanje je na mjestu, jer tvrditi da su virtualna prijateljstva i ljubavi uvijek najpozitivniji bilo bi pogresno! Prigovori poput "pa kako znas s kim pricas, kako znas da ti govori istinu, kako znas da ti ne laze..." i slicni nisu neutemeljeni. Srecom, to su ipak iznimke, a ne pravila.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 2:10 am

i ja se isto pitam????
ma,sreli ni se mi opet negde ,nesto nas vuce jedno drugom zar ne???

ma hemija je čudna stvar,al' da deluje i na daljinu e to je čudno,
al' eto argumenti su tu Laughing INTERNET POZNANSTVA - Page 2 402331
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 5:21 am

Bez sumnje, u takvoj komunikaciji veliku ulogu ima vasa masta, jer je put upoznavanja u virtualnom svijetu obrnut od onoga u stvarnom. Kako doticna osoba nije pokraj vas, s` njom se ne mozete povezati na temelju njene fizicke privlacnosti, simpaticnosti, lijepih plavih ociju... Najgore sto vam se moze dogoditi jest da se razocarate, ali i to je za ljude! Ako ste od onih kojima je karakter vazniji, nakon mrvicu prilagodbe i navikavanja, problema vjerojatno nece biti... Osim ako se niste bas toliko jako vezali, a zivite u razlicitim gradovima ili cak zemljama . Tada nastaju problemi, a sve ovisi o vama i nacinu kako cete rijesiti novi problem - vezu na daljinu... No, ko vam je kriv kad ste mogli izabrati i odgovarajuce mjesto? Zato, uostalom, i sluzi virtualna komunikacija - da mozete birati i izabrati, zar ne? .Tehnika je odlucujuca.
INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Kiss
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 10:19 am

ma naravno,verujem da često dolazi do razočarenja
zato i jeste potrebno sve nekako uzimati makar sa malo rezerve,
evo ja sam za tog mog net druga znala da je mršav hahaha
al' je još mršaviji nego sam ga zamislila,
dobro ovdje nije došlo do nikakve navezanosti ali hoću reći da si stvorimo neku sebi odgovarajuću sliku ....
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 10:42 am

Zato treba razum sacuvati,obicno je prva zrtva jakih osjecanja
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 10:56 am

scratch a šta onda kad nas ne vodi razum nego srce
ma muke ježeve kako go okreneš No
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 11:03 am

jezevi ubodi su zaista bolni,dok ljubavni ubodi su slatki.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 11:05 am

jezevi ubodi su zaista bolni,dok ljubavni ubodi su slatki.

da,da ljubavni su i slatki i vrlo često bolni INTERNET POZNANSTVA - Page 2 402331
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 11:07 am

u svemu tome vazno je srce sacuvati.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 11:10 am

pa svakako i razum i srce,
pa dobro vratićeš mi bar srce INTERNET POZNANSTVA - Page 2 339700 INTERNET POZNANSTVA - Page 2 90142
Nazad na vrh Ići dole
Lexi

Lexi

Ženski
Broj poruka : 195
Godina : 52
Datum upisa : 01.03.2007

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimePon Apr 16, 2007 8:28 pm

Very Happy Veoma sam srecna da je moja tema naisla na ovakvu zainteresovanost. Zao mije samosto trenutno ne mogu sebi priustiti malo vise vremena sa vama i neke svoje misli podeliti. Apsolutno se slazem sa par zadnjih razgovora izmedju zeke i jednezene.

Kiss za vas dvoje!
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimeUto Apr 17, 2007 12:46 am

O Lexi pa gde si ti nama,pa zar ne osećaš da nam nedostaješ puno INTERNET POZNANSTVA - Page 2 402331
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimeUto Apr 17, 2007 10:18 am

Moram reci da sam pomalo tuzan ,zato sto nam nema divne zene -divne Lexi. Svakom coveku i zeni potrebni su i neprijatelj i prijatelj da te rane u srce; neprijatelj da te klevece, a prijatelj da ti to javi.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitimeSre Apr 18, 2007 2:14 am

Moram reci da sam pomalo tuzan ,zato sto nam nema divne zene -divne Lexi. Svakom coveku i zeni potrebni su i neprijatelj i prijatelj da te rane u srce; neprijatelj da te klevece, a prijatelj da ti to javi.

al' zato sam ja uvek tu kad ti zatrebam Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

INTERNET POZNANSTVA
Nazad na vrh 
Strana 2 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
 Similar topics
-
» Internet prijateljstvo???
» Internet zarada
» Rekordi prenosa internet podataka...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Složna Braća Indeks :: OPUŠTENE PRIČE :: MUŠKO-ŽENSKA ŠAPUTANJA-
Skoči na: