Složna Braća Indeks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Složna Braća Indeks

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  Video igreVideo igre  

INTERNET POZNANSTVA

Ići dole 
+4
Marina
maserka
Br-1
jednažena
8 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
AutorPoruka
Br-1

Br-1

Broj poruka : 333
Godina : 61
Datum upisa : 02.02.2007

INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeSre Apr 18, 2007 12:47 pm

voleo bih da si tu kad ja hocu.
Ja sam vec napola zaljubljen u svaku zenu koja me slusa.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

Broj poruka : 1812
Datum upisa : 07.04.2007

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeČet Apr 19, 2007 12:18 am

Br-1 ::
voleo bih da si tu kad ja hocu.
Ja sam vec napola zaljubljen u svaku zenu koja me slusa.

Laughing ma ne budi tako uveren,znam ja biti baš ne poslušna Razz
a jel se to može preko neta i zaljubiti zid
tek sda vidim šta me još čeka I love you
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeČet Apr 19, 2007 5:08 am

ja ipak mislim da zajednicki zivot nece uvijek ucvrstiti ljubav izmedje zene i muskarca.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeČet Apr 19, 2007 6:53 am

ja ipak mislim da zajednicki zivot nece uvijek ucvrstiti ljubav izmedje zene i muskarca.

a jel' ima neki učvrščivač ovako preko net poznanstva Question INTERNET POZNANSTVA - Page 3 636720
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeČet Apr 19, 2007 4:16 pm

Internet je samo prvi korak
On-line poznanstva, prijateljstva i veze uzimaju sve vise maha, ali svakako je potrebno imati mjeru. Visesatni boravci na chatu ili stalno pisanje mailova mogu nas ciniti toliko sretnima i euforicnima da pocnemo zanemarivati stvarni svijet. Veza preko Interneta moze biti samo prvi korak, tj. jedan od nacina upoznavanja, no ziva je interakcija ono sto ljude nakon toga jos vise zblizava i odrzava.

Da li se ljubomora lakomislene zene pokazuje se u brakolomstvu, a ljubomora kreposne zene u suzama?????
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 20, 2007 12:32 am

šta beše ljubomora Question uh

verovatno da je odgovor DA
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 20, 2007 11:20 am

Ljubomora se uvijek radja sa ljubavlju, ali ne umire uvijek sa njom.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 20, 2007 11:22 am

aha........pa sreća nemam tu bolest,pa s ljubavlju umire sve Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 20, 2007 11:27 am

sreco moja samo da znas Ljubomora je dusa ljubavi.
cmmmmmmok
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 20, 2007 11:34 am

sreco moja samo da znas Ljubomora je dusa ljubavi.
cmmmmmmok

neka je.....čekaću Crying or Very sad

INTERNET POZNANSTVA - Page 3 402331
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 20, 2007 11:38 am

Samo nemojte se srditi sto ruzin grm nosi trnje, nego se radujte sto trnov grm nosi ruze.kad trn ubode draza je ruza.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 20, 2007 11:40 am

Samo nemojte se srditi sto ruzin grm nosi trnje, nego se radujte sto trnov grm nosi ruze.kad trn ubode draza je ruza.

romantican hahahaaaaaaa
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 20, 2007 12:07 pm

Kada se neko zaljubi, pocne voljeti samoga sebe, a zavrsava ljubeci tudje zene.
Nazad na vrh Ići dole
Lexi

Lexi

Ženski
Broj poruka : 195
Godina : 52
Datum upisa : 01.03.2007

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeNed Apr 22, 2007 9:33 am

Pa sad, zeko...
Zavisi kog si pola? Ja veruj mi na rec, nikada ne bih jurila tudje zene?!!
Mozda bi one jurile mene, ali ja njih, nikako !
hihihihihihih
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeNed Apr 22, 2007 9:47 am

da Lexi slažem se......ja ih ne bih jurila nipošto al' neka me one pstave na miru
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeNed Apr 22, 2007 10:50 am

Kod mene ljubav traje dugo ako na vreme uklonim svadje.Neka svako nadje ono sto zeli, (jer) svima se isto ne mili: ja dajem ruzu sa trnom, a ona hoce ruzu i trn.
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePon Apr 23, 2007 12:53 pm

Lexi ::
Pa sad, zeko...
Zavisi kog si pola? Ja veruj mi na rec, nikada ne bih jurila tudje zene?!!
Mozda bi one jurile mene, ali ja njih, nikako !
hihihihihihih
ja sam Zeko,zecica sigurno nisam....
Prva ljubav jedne zene je nesto dragocjeno. Kasnija ljubakanja imaju neceg iskonskog
Nazad na vrh Ići dole
Lexi

Lexi

Ženski

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeČet Apr 26, 2007 1:46 am

Сви који користе Интернет сазнају за могућност упознавања потенцијалних партнера, било за авантуру, било за нешто озбиљније, уз помоћ глобалне мреже. Многи и испробају ту могућност, па би могло бити занимљиво сазнати шта је оно што се највише тражи кад се о мушко-женским односима ради.
Подразумева се да би већини нас било најинтересантније да сазнају "како то наши раде", то јест, шта је то што наши "земљаци" траже и шта их највише занима, али, нажалост, таква испитивања код нас нису вршена. Зато ћемо вам пренети резултате испитивања спроведеног у Америци, на основу 30.000 чланова једног од највећих сајтова за упознавање дама и господе.
Показало се да су, од мушкараца, знатно траженији они који на свом профилу наведу да желе озбиљну везу, док су даме које желе само страсне сусрете без обавеза знатно траженије од својих "сестара" које желе озбиљну везу - даме које не желе обавезе већ само повремене страсне сусрете затрпане су понудама. Мада, према правилима сајта, није обавезно поставити фотографију, они који је поставе добиће много више понуда - мушкарцима без фотографије стиже за три четвртине мање понуда, док се дамама без фотографија јави једна шестина оних који се јаве дамама с фотографијом. И све то без обзира на то што људи немају начина да знају да фотографија није дотерана у фотошопу, или да уопште представља ту особу.
Приликом избора подобног кандидата, дамама је битно да мушкарац с којим излазе има добру плату, док је мушкарцима најбитнији женин изглед - чак им се и не допада ако она има већу плату од њега. Што се тражених професија тиче, мушкарци најчешће желе да изађу са студенткињама, уметницама, музичаркама, ветеринаркама и познатим личностима (ваљда им се за њих чини да ће бити најслободније и најсклоније варијанти "без обавеза"), а нису баш склони пензионеркама, секретарицама, као ни женама у полицијским и војним униформама. Жене пак радо бирају полицајце, војнике, ватрогасце, правнике и финансијске службенике.
То су биле даме и господа "преко баре" - надамо се да ће неко слично истраживање обавити и код нас, пошто би резултати вероватно били прилично занимљиви.

MALKICE SMO OMASILI OD TEME, PA DA NAS VRATIM NA ISTU.
NADAM SE DA SE SLAZETE?
trep
Nazad na vrh Ići dole
Lexi

Lexi

Ženski

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeČet Apr 26, 2007 2:03 am

Све више и више људи се упознају преко Интернета, некад у активном трагању за особом супротног пола, некад само у трагању за особом сличних интересовања. То може да буде добар начин да се стекну нови познаници, али, нажалост, све чешће се деси да одведе и у превару партнера или партнерке.
Почне сасвим безазлено, неупадљиво, обично. Почне као ћаскање. Некад и на сајту који је специјализован за неку тему која вас занима, а која везе с међуљудским односима нема - само тражите саговорнике за, рецимо, разговор о истом типу књига. Онда почну разговори, установите да се с неким од саговорника одлично слажете, крене и размена приватних порука... И не приметите да сваког дана, након досадних обавеза (или између две досадне обавезе) "трчите" да проверите да ли су рекли још нешто занимљиво, имате ли још неку поруку.
Шта онда? Пожелите да ту толико занимљиву особу, с интересовањима толико сличним вашим, и лично упознате. А чак и без тога, између вас се развила извесна духовна блискост, која везу може да угрози чак и више него пролазна сексуална афера. Секс-шема дође и прође. Стечена духовна блискост с неким не пролази уопште толико брзо. А онда ту особу и лично упознате; највероватније не изгледа нешто феноменално, али сте већ довољно мисли и размишљања разменили да вам то не буде претерано битно... Не кажемо да ћете у таквој ситуацији сигурно преварити партнера или партнерку с том особом, али након интензивног интернет дружења (у том дружењу нема прљавих чарапа на поду!), може се десити да с том особом осећате већу блискост него с брачним или ванбрачним партнером. Многи би већ и такву блискост сматрали неком врстом преваре.
Наравно, ово не значи да Интернет не смете да користите за било какво упознавање с другим људима, све из страха од тога да ће вас то одвести у неку врсту преваре вољене особе. Само је добро бити свестан да се блискост веома лако успостави кад с неким комуницирате на тај начин - не видите многе њихове негативне стране, ви се осећате безбедније и храбрије, јер сте заштићени надимком и у безбедности сопственог стана, па сте и отворенији у комуникацији... Дакле, будите свесни да се блискост лако успоставља у овој врсти комуникације, и будите искрени према себи кад размишљате о ономе шта осећате према онима с којима комуницирате, па ћете на време препознати да ли се развија нешто што баш и не би требало да се развија.
Nazad na vrh Ići dole
Berija

Berija

Broj poruka : 673
Datum upisa : 30.01.2007

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeČet Apr 26, 2007 9:16 am

Internet je globalni medij kome pristup imaju milioni, rekao bih čak i milijarda ljudi. Kod takve ''gužve'' net poznanstva su neminovna. Pogotovo za one koji šetaju forumima ovakvog ili nekog drugog tipa.
Lično, ništa nemam protiv net poznanstava. Svaki čovek koji ode na net mora da prihvati pravila igre i rizike koja ta pravila donose. Milsim da malo veća opreznost kod net poznanstava nije na odmet. Ima nas svakakvih na netu, a mislim i nadam se da je ogromna većina poštenih i čestitih ljudi. Ali, nikad se ne zna na koga ćemo naleteti.
Imao sam do sada nekoliko površnih poznanstava i dva prava. Jedno se, na žalost, ugasilo, a drugo traje i nadam se da će još dugo trajati. Međutim, mislim da posle net poznanstva, kada se ono materijalizuje, tj. kada se net prijatelji vide ''u prirodi'', da je to vrhunac net prijateljstva.

cheers
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 27, 2007 8:30 am

Baš nam naša Lexi ovo lepo napisa.Ma da sve je to tako draga moja,al' ti reče budite iskreni prema sebi dok sanirate osećanja prema tom nekom net poznaniku.Da li to podrazumeva iskrenost i prema dotičnoj osobi?

Ja lično nastjim u navezivanju kontakta biti maksimalno iskrena,jer nikad se ne zna dokle će to poznanstvo dovesti.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 27, 2007 8:35 am

Berija u potpunosti se slažem s tobom,
stvarni svijet je čudan a ovaj virtualni pogotovo.
Ima nas ovakvih i onakvih....vredi biti oprezan svakako.
Po meni je najveća greška što sami sebi stvorimo neku svoju sliku o nekoj net osobi,a u stavri je ona čisto drugačija.

Evo npr.taj tvoj nick ruši s nogu:lol:
Nazad na vrh Ići dole
Br-1

Br-1

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 27, 2007 11:01 am

U pravoj ljubavi, razlog zasto nekoga volimo se ne nalazi u vrednostima osobe koju volimo, vec se nalazi u nama, u nasem srcu, u motivu same ljubavi iz kojeg tu osobu volimo. Osoba koju volimo ima svoje vrednosti (i svoje mane), ali one nisu RAZLOG vec POVOD za izrazavanje nase ljubavi prema njoj.
Nazad na vrh Ići dole
jednažena

jednažena

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimePet Apr 27, 2007 11:06 am

O pametni moj zeko INTERNET POZNANSTVA - Page 3 402331
Nazad na vrh Ići dole
oki

oki

Broj poruka : 3728
Datum upisa : 31.01.2007

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitimeNed Nov 25, 2007 11:47 am

O internet poznanstvima još uvek ne mogu ništa da kažem....možda uskoro....
Do sada je sve počinjalo i završavalo se tako...na netu.... verujem da ima i iskrenih ljudi, ali u manjini su.... vreme pokaže sve....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: INTERNET POZNANSTVA   INTERNET POZNANSTVA - Page 3 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

INTERNET POZNANSTVA
Nazad na vrh 
Strana 3 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
 Similar topics
-
» Internet prijateljstvo???
» Internet zarada
» Rekordi prenosa internet podataka...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Složna Braća Indeks :: OPUŠTENE PRIČE :: MUŠKO-ŽENSKA ŠAPUTANJA-
Skoči na: